This page uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser. Ferie rejser
Casa Lund

Rundrejse i Tjekkiet 2006

Da jeg skulle arrangere rundrejsen i Tjekkiet, manglede jeg websider der kunne inspirere mig. Denne side er ment som inspiration for andre, der også har lyst til at udforske Tjekkiet, inden prisniveauet bliver på højde med de øvrige EU lande.

Knoglekirken  Cesky Krumlav

Undervejs fik jeg fremstillet et rejsekatalog der beskriver de byer og steder vi ville besøge. Måske kan andre bruge det som inspiration, så jeg vedlægger links til det herunder. Der er tale om to kataloger, en kort beskrivelse på 12 A5 sider og en lang beskrivelse på 44 A5 sider

Hvis du ønsker at lave et kort eller langt rejsekatalog, skal du først åbne beskrivelsen mrk. 1. print, og derefter printe den. Herefter sætter du så alle papirerne ind i printeren igen, og efterfølgende printer 2. print på bagsiden.

          Kort rejsebeskrivelse (1. print)                      Kort rejsebeskrivelse (2. print)
          Lang rejsebeskrivelse (1. print)   Lang rejsebeskrivelse (2. print)
          Relevante adresser   Budget (bil, fly etc.)
          Billedshow fra vores Tjekkiet rundrejse    

Det vil glæde mig at få en tilbagemelding fra dig på mail, såfremt min side har virket som inspiration for dig. Skulle det være sket, har den opfyldt sin mission.

 

Webmaster Jørgen Lund 

jlu.dk