This page uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser. Salon Kiss i Hvidovre
Salonen

Som nævnt på forsiden, har jeg haft min lille herre/damefrisør salon siden slutningen af 1985 her i vores hus i Hvidovre. Tidligere havde jeg en salon i vores gamle hus i Rødovre, og før det ejede og drev jeg Salon Vester på hjørnet af Vesterbrogade og Amerikavej. Sammenlagt er det blevet til små 50 år som selvstændig frisør.

Salonen er lukket permanent

Igennem tiden har jeg holdt mig opdateret med faget, hvilket gør, at jeg altid er helt opdateret på teknikker og farver. Jeg bruger kun produkter fra anerkendte leverandører. Jeg sættes kvalitet, service og professionalisme højt. min filosofi er at vi i samarbejde finder den frisure der passer bedst til dig. Dette gør også, at de priser der ses i prislisten, er den totale pris. Hvis jeg skønner, at dit hår trænger til en hårkur, er den gratis inkluderet ved f.eks. permanent, og jeg tilbyder naturligvis også gratis kaffe.

Jeg har åben onsdag og fredag imellem 09 - 17

Salon Kiss interiøre 

 

Webmaster Jørgen Lund

jlu.dk